İLÇELER 4.02.2023 22:51:00 0
Sandıklı Belediyesi’nden yolda kalanlara sıcak çorba ikramı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda, yoğun kar yağışının görüldüğü ilçede kısa süreli kapanan, Sandıklı - Afyonkarahisar yolunda bekleyen ağır vasıta araçlarda şoför ve yolculara çorba ikramında bulunuldu. 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş’ın refakat ettiği çorba dağıtımında, vatandaşlar kendilerine teşekkür ederek, böyle güzel bir çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve emeği geçenleri tebrik ettiler.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, yoğun kar yağışı dolayısıyla Sandıklı Belediyesi olarak teyakkuza geçtiklerini, yolda kalan vatandaşlar Zabıta Müdürlüğü ve Sanbel Şirketi olarak yardımlarına koştuklarını, çorba ikramı yaparak içlerini ısıtarak, ilçeden ayrılıncaya kadar istek ve taleplerini karşılamaya çalıştıklarını ifade ettiler.

Sandıklı-Afyonkarahisar yolunun ilerleyen saatlerde açılmasıyla Sandıklı İlçesi’nden ayrılan misafirler, bu nazik jest için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl başta olmak üzere herkese teşekkür ederek yollarına devam ettiler.