GÜNDEM 24.05.2024 21:10:00 0
PUSAT İNŞAAT GÜVENCESİYLE KREDİSİZ, FAİZSİZ EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Pusat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Paradise Life Konutları Yapı Kooperatifi Başkanı İhsan Yücekaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Karabuğa Paradise Life Konut satışlarındaki başarıdan bahsederek banka kredisi olmadan nasıl konut sahibi olunabileceği hakkında bilgi verdi.

“GÜVEN VE KONFOR ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Pusat İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanları, “Pusat İnşaat olarak sektöre taşeron firma olarak başlayıp müteahhit olarak devam ettik. Kooperatif sistemlerimiz de yılların verdiği tecrübeyle önceliğimiz, deprem yönetmeliğine uygun güvenli konutlar olmak üzere, konforu ve kaliteyi ön planda tutmak oldu. Kuruluş gününden bugüne çalışmalarımızı her geçen gün ilerletmekteyiz, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe köklenmiş örnek firmayız. Konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün faaliyet gösterdiğimiz bölgemizde inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olduk. Bütün konutlarımızda sunmak istediğimiz en önemli unsur dürüstlük, güven ve kalitedir. Ayrıca deprem yönetmeliğine uygun can ve mal güvenliğinin, yaptığımız işin ilk ve değişmez en önemli kuralı olduğunu üstüne basarak belirtmek isterim. Yapmış olduğuz konut projelerinde insanların mutlu bir şekilde yaşayabileceği, proje alanına uygun akıllı çözümler üretmeyi vizyon haline getirdik. Bu vizyon çerçevesinde de hızla yolumuza devam etmekteyiz. İkinci olarak ise konutlarımızı konfor alanlarını içinde bulundurmak hedefiyle inşa ediyoruz. Her projemizde iş ahlakı, başarı, kalite, güven ve konfor önceliğimiz oldu. Başarımızın sırrı ise ilk gün ki heyecan ve kararlılık ile çalışmamızdır. Mükemmelliği yakalamak da ilk hedefimiz’ dedi.

BANKA KREDİSİ KULLANMADAN VE FAİZ ÖDEMEDEN EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Yönetim Kurulu Başkanları, banka kredisi olmadan konut sahibi olunabileceğine vurgu yaparak, “Dönemimizin en önemli sorunları arasında ev sahibi olmak var. Biz bunun bilincinde olarak dairelerimizi en güvenli olanaklarla en uygun fiyatlara satıyoruz. Tabi burada ki yöntemimiz şu şekilde oluyor. Dairelerimiz için sözleşme aşamasında peşinat alıyoruz. Kalan kısımları ise vadeli olarak uygun taksitlerle ödeyebiliyorsunuz. Bu sayede banka kredisi faizi ödemek zorunda kalınmıyor. Bugüne kadar birçok aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Satışlarımızdaki başarı, doğru strateji ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir sonucudur” dedi. 

SÖZLEŞME TARİHİNDEN 6 AY ÖNCE TESLİMAT

Paradise Life Konutları Yapı Kooperatifi’nin şu ana kadar gelinen aşamasından ve çalışmalarından bahseden Yönetim Kurulu Başkanları, “Zaman ve kalite bizim için çok önemlidir. Bu nedenle mevcut projemizi taahhüt ettiğimiz zaman ve kalitede değerli üyelerimize sunmak bizim için olmazsa olmazdır. Şu ana kadar kooperatifimize bağlı olarak inşa edilen Paradise Life 1 Konutları inşaatını tamamlayarak konutlarımızın anahtarlarını teslim ettik. Paradise Life 1 Konutları içerisinde 38 daire ve 6 iş yeri olmak üzere toplamda 44 birim bulunmaktaydı. Konutlarımızın sözleşmemizde ki teslim tarihi 48 ay olmasına rağmen süreci 6 ay hızlandırarak 42 ay’da tamamladık. Bir dairemizin yaklaşık olarak sözleşme tutarı 1.300.000.00 TL civarında iken bugün ki değerinin ise yaklaşık 4,5 – 5 milyon TL olduğunu görüyoruz. Ayrıca 20’şer bin TL artan bakiyeyi üyelerimize iade ettik. Aynı zamanda 50 ile 70 bin TL arasında KDV iadesini üyelerimizin hesaplarına yine teslim edeceğiz.

Yakın bir tarihte teslim edilecek olan kooperatifimize bağlı Paradise Life 2 Konutları ise toplamda 108 daire ve 2000 m² ticari alandan oluşmaktadır. 12 aylık şantiye proje çalışmamızın toplam olarak %50’sini tamamladık. Toplam 20 bin m²’lik şantiyemizin teslimatını da 42 ayın sonunda gerçekleştirmeyi hedefledik.

TÜM PROJELERİMİZİN DURUMLARI KONUSUNDA BİLGİ OLARAK

PARADİSE LİFE adı altında toplam 4 proje bulunmaktadır.

PARADİSE LİFE 1 KONUT YAPI KOOPERATİFİ: Teslim edildi

PARADİSE LİFE 2 KONUT YAPI KOOPERATİFİ: %50’si 12 ayda tamamlandı. Şantiye devam ediyor.

PARADİSE LİFE 3 PREMIUM İŞ MERKEZİ: Ankara yolunda (ticari alanlar) belediye ve karayolları onayı beklemektedir.

PARADİSE LİFE 4 KONUT YAPI KOOPERATİFİ: Üye kayıtları başlamış olup 2024 yılında temel atılacaktır.

DAHA ÇOK AİLEYİ EV SAHİBİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Yeni hedeflerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanları, yeni projelere imza atmaya devam ettiklerini belirterek, “Yine kooperatif olarak Paradise Life 4 Konutları için çalışmalara başladık. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra PARADİSE LİFE 4 KONUT YAPI KOOPERATİFİ projemize en kısa sürede 

Başlayacağız. Hedeflerimizi en kısa sürede gerçekleştireceğimizin en önemli noktası heyecan ve kararlılıkla inşaatlarımıza devam ediyor olmamızdır. Ömrümüz ve sıhhatimiz olduğu müddetçe, yeni projelerimizle beraber toplamda 1000 daire hedefimizi refah ve huzur içerisinde daha çok aileyi ev sahibi yaparak ve yapı sektöründe hızla ilerleyerek, imza atma niyetindeyiz. Ayrıca BANKA KREDİSİ KULLANMADAN ev sahibi olmak isteyenler için de en uygun koşulları sunmaya devam edeceğiz. 

Kooperatifimizin inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiğimiz projelerde %100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra da gerçekleştireceğimiz tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermekteyiz. Kısa sürede yaptığımız projelerle yüksek prestij kazanmanın haklı gururunu yaşamaktayız” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanları, Paradis Life Yapı Kooperatifi’nin vizyon ve misyonlarından bahsederek şu ifadelere yer verdiler;

VİZYONUMUZ

Çözüm hedefli bir çalışma stilini benimsemekteyiz. Bu güne kadar deneyimli personel, iş ahlakı ve kaliteden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Bütün faaliyetlerimizde mükemmelliği yakalamak genel yaklaşımımızdır. İşinde uzman ve kalifiye personeller ile çalışarak, şehrimizde ve bölgemizde en kaliteli ve güven veren firmalar arasında gösterilen bir kurumsal yapı oluşturmayı hedef edindik. Yaptığımız inşaat çalışmalarıyla görsellik ve işlevsellikte, insanımıza ve bölgemize refah katmayı böylelikle şehrimizdeki ve bölgemizdeki en kaliteli şirketler arasına girmeyi amaç edinmekteyiz.

MİSYONUMUZ

İnşaat çalışmalarıyla sektörüyle ilgili evrensel boyutta, yatırımcı memnuniyeti, çalışma ufkunu genişletmek, çağdaş, bilimsel, teknolojik, gelişime açık ve bilgi birikiminin egemen olmasını sağlayacak toplumun refahını sağlayıp, gelişmesine katkıda bulunacak çalışmalar üretmekteyiz. 

 

PARADİS LİFE YAPI KONUTLARI KOOPERATİ HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDA Kİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ.

İLETİŞİM NUMARAMIZ: 0530 974 4472 

MAİL ADRESİMİZ: afyonparadiselife4@gmail.com

INSTAGRAM ADRESİMİZ: @paradise_life4_yapi_kooperatif

ADRES: Burmalı Mah. Yeni Saraçlar Çarşısı Sok. 

                Uysal Sağlık Sitesi no:28/301

                AFYONKARAHİSAR/MERKEZ