İLÇELER 3.04.2023 19:47:00 0
Mustafa Çöl Ramazan Ayı geleneğini bozmadı

Bu bağlamda Sazak Mahallesi’ne ziyaretler yapan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, mahalle muhtarı Himmet Keskin ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Karaca ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, burada bulunan hasta kardeşimize acil şifalar dileyerek, kendisiyle sohbetlerde bulundular. Aile üyelerine hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Çöl, hayırlı Ramazanlar dileyerek buradan ayırıldı.

Daha sonra iftar yemeği için Çelik ailesinin evlerine misafir olan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı. Aileyle Ramazan ayına dair hasbihallerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendilerine nazik ev sahipliğinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl son olarak Muhtar Himmet Keskin’in evine geçerek burada mahalle sakinleri ve gençlerden oluşan grupla bir araya gelerek, kendileriyle çay eşliğinde sohbetlerde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sazak Mahallesi Muhtarına ve sakinlerine teşekkür ederek, nice Ramazanlarda hep birlikte olmak dileğinde bulundu.