İLÇELER 10.01.2023 00:39:00 0
Milli Eğitim Müdürü Sünnetçi Saandıklı’ya ziyaret

Başkan Çöl ve Müdür Sünnetçi Sandıklı İlçesi’ne yapılması düşünülen projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Eğitim camiasından gelen bir Belediye Başkanı olarak kendisiyle eğitim ve öğretim alanında pek çok ortak noktaları olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile birlikte, Özçınar Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek, burada incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında Özçınar Özel Eğitim Uygulama Okulunda yapılması düşünülen alanlarla ilgili okul Müdürü İbrahim Altıntaş ve ilgili öğretmenlerden kısa bir brifing alan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, burada talimatlarını vererek, konunun takipçisi olarak ilgileneceklerini ifade ettiler.

Özçınar Özel Eğitim Uygulama Okuluna yapılan ziyaretin akabinde, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür eden Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Sandıklı ilçesi’nde eğitim alanında yaptıkları çalışmalardan dolayı kendisine duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilçeden ayrıldılar.