SİYASET 22.04.2023 20:26:00 0
İYİ’ler SKM’de Bayramlaştı

İYİ Parti İl teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi. İl bayramlaşmasına milletvekili adayları da katıldı. Ramazan Bayramı için yoğun bir bayramlaşma programı hazırlayan İl Başkanlığı, bayram boyunca ilçe ve beldelerde partililerle bir araya gelecek. 
Ramazan Bayramı dolayısıyla il bayramlaşmasında partililerle bir araya gelen İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, birlik beraberlik mesajları vererek bayramların birleştirici gücüne vurgu yaptı. Mısırlıoğlu, partililere şöyle seslendi:
“Mübarek ramazan ayını şükür ki sağlık ve sıhhatle geçirdik. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle bu bayram biraz buruk geçse de yaralarımızı hep birlikte sarmanın verdiği güçle bayramımızı kutluyoruz. İnancımız gereği her günümüze şükrediyoruz. Ben de İYİ Parti’mizin her geçen gün artan azmi ve kuvvetiyle gururlanıyorum. Bu ailenin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bayramların birleştirici gücüne inanan biri olarak küslerin barıştığı, hüzünlerin sevinçlere dönüştüğü bir bayram diliyorum. Yaklaşan seçimlerden sonra da devletimizin ve milletimizin hak ettiği aydınlık yarınlara uyanmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ekonomik sıkıntıların olmadığı, halkın huzur ve refah içinde yaşadığı, gençlerimizdeki gelecek kaygısının son bulduğu aydınlık yarınlara İYİ Parti’mizle birlikte kavuşacağımıza inanıyorum. Birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Aynı şekilde git gide büyüyen ailemize, bizi destekleyen hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bir yenisine sağlıkla kavuşmayı diliyorum.”
İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan milletvekili adayları da partililerin bayramını kutlayarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından İl Başkanı Mısırlıoğlu ve beraberindekiler ilçe ziyaretleri için yola çıktı.

 


Anahtar Kelimeler: Bayramlaştı