SİYASET 13.04.2023 04:04:00 0
İyi Parti İl Başkanlığı’ndan önemli açıklama

“İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz haftalık basın toplantısında ele aldığımız bir konu bazı kesimlerce yanlış yorumlanmış ve bu basın açıklamasını yapmamız hasıl olmuştur.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin bitmek bilmeyen ancak vatandaşın faydasına bir sonuç da doğurmayan inşaat yapı işleri ile ilgili eleştirilerimizin odağındaki isim Sayın Mehmet Zeybek’tir. Zira yıllardır Afyonkarahisar’da vatandaşa konfor sağlamak yerine konforunu bozacak şekilde yap boz mantığıyla yaptığı çalışmalar vatandaşı tabiri caiz ise illallah ettirmiştir. Zeybek’e defalarca bu ileri gidememe durumunun sebebini sorduğumuz halde kendisinden bir yanıt alamamış olmamız nedeniyle bitmek bilmeyen imar çalışmalarının altında başka bir sebep olduğunu düşünmeye başladık. Yalnızca biz değil, bizlere ulaşan vatandaşlarımız da aynı yakınmaları dile getirmişlerdir. 

Bizler İyi Parti olarak vatandaşın sessiz çığlığını kamuoyuna duyurmayı kendimize şiar edindik. Sözlerimizin asıl muhatabının konuya açıklık getirmesini, basiretsiz yerel yönetim modeline bir son vermesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz, hedefimizi açıkça belli etmişken sözlerimizin yanlış yorumlanarak Afyonkarahisar’a hizmet eden, istihdam sağlayan kişi ve kurumların zan altında kalmasını asla istemeyiz. 

Başladığı işi layıkıyla bitiremeyen, devletin parasını har vurup harman savuran, vatandaşın vergileriyle onlara hizmet etmesi gerekirken vatandaşı zor durumda bırakan, yolların köstebek yuvasına dönmesinden zerre rahatsızlık duymayan, çöp toplamaktan bile aciz olan, bitmek bilmeyen imar projeleri ve ‘Afyonkarahisar’a yeni bir çehre kazandıracağız’ vaatleriyle yürünecek yol bırakmayan Afyonkarahisar Belediyesi’ni bu olumsuzluklar devam ettiği sürece eleştirmeye devam edeceğiz. 

Kamuoyuna Saygıyla…”