SİYASET 27.04.2023 09:25:00 0
İTTİFAKIMIZIN AFYONKARAHISAR MITINGINDE DEV BIR YUMRUKTUK

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına; satılan, darmadağın edilen yatırımlarımızın geri kazanılması için atacağı adımlarla sözlerine başlarken, Afyonkarahisar’ın yirmi yılı aşkın süreçte kaybettiklerini yeniden kazanması umudu ile takdir topladı.

Gültekin Uysal ise; çıkar şebekesi olmayan bir iktidar beklentisinden bahsederken, Afyonkarahisar’ın ve Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin potansiyelini, adil bir yönetim anlayışıyla en üst seviyeye çıkarabilmemiz konusunda hepimizi yüreklendirdi.

Temel Karamollaoğlu ise, Afyonkarahisar’a bu güne dek en büyük darbe olan sanayi ve tarımdaki yasak ve engellerin kaldırılması konusunda istek ve planlarından bahsetti. 

Tarihte örneği nadir görünen bir kenetlenme örneğiyle karşımızda değil, yanımızda ve Afyonkarahisar’ın arkasında duran ittifakımızın liderleri; hem halkımıza, hem de biz milletvekili adaylarına çalışma azmi veriyor.

Tüm İYİ Parti teşkilatımızla birlikte sahne alıp, dev bir yumruk olarak elele durduğumuz CHP Afyonkarahisar mitinginde, İYİ Parti Afyonkarahisar 1.sıra milletvekili adayı olarak, Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizle elele omuz omuza durmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Bu seçim hepimize İyi gelecek. İnanıyorum.

Hakan Şeref OLGUN