HOŞ BİR SADA BIRAKTINIZ Afyonkarahisar İl Müftülüğünce, başka il...

HOŞ BİR SADA BIRAKTINIZ
 Afyonkarahisar İl Müftülüğünce, başka il...

HOŞ BİR SADA BIRAKTINIZ

Afyonkarahisar İl Müftülüğünce, başka illere tayin olan din görevlilerimize yönelik olarak, Müftülüğümüz personellerinin katılımıyla Salar Kur?an Kursunda, bir veda yemeği düzenlendi.
Veda programında, Bursa İli Büyükorhan İlçesine atanan Evciler İlçe Müftüsü Derviş Makas, Manisa İli Gördes İlçesine atanan Hocalar İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum, Antalya İli Döşemealtı İlçesine atanan Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, İl Müftülüğümüzde Şube Müdür Vekili olarak görev yapmakta iken Şanlıurfa İl Müftülüğüne Şube Müdürü alarak tayin olan Mehmet Özuğur ve Kocaeli İl Müftülüğüne, Şube Müdürü olarak atanan Murakıp İbrahim Teke, Müftülük personeli ile ayrı ayrı vedalaşarak, helalleşti.
Yöneticilik sanatını adil ve insani şekilde icra edeceğinize eminim
Duygusal anların yaşandığı veda töreninde tayin olan personellere yönelik bir konuşma gerçekleştiren İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, ?Bilgileri, titiz ve azimli çalışmaları, insani vasıfları, kurum içinde ve dışındaki yaşantıları ile örnek olan kıymetli mesai arkadaşlarımızın görev aldıkları yerlerde en güzel şekilde hizmet vereceklerine inanıyorum. Hepiniz farklı yerlerde farklı yöneticilik pozisyonlarında bulunacaksınız. Yöneticilik bir sanattır. Sizin de bu sanatı en güzel, en adil ve en insani şekilde icra edeceğinize eminim. Uyumunuz, halkla iç içe olan tavrınız, kul ve kamu hakkına olan titizliğiniz, insan ilişkilerine verdiğiniz değer ile her biriniz İlimizde ?hoş bir sada? bıraktınız.?
Gerçekleştirilen veda yemeği programı İl Müftüsü Kabukçu?nun, tayin olan din görevlilerine hediye takdimi ile son buldu.






Afyon Müftülüğü/a>


KÖŞE YAZARLARI