GÜNDEM 15.02.2023 20:51:00 0
Her oyuncak mutlu bir çocuk

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Afyonkarahisar Belediyesi şu ifadelere yer verdi;

“Depremden hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilenen çocuklarımızı unutmuyoruz. Ege Tiyatrolar Birliği ile Belediyemiz Şehir Tiyatrosu iş birliğinde çocuklar için oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk hijyen malzemelerini kapsayan yardım kampanyası başlatıldı.  ‘Her Oyuncak Mutlu Bir Çocuk’ sloganı ile depremzede çocuklar için başlayan kampanya kapsamında Afyonkarahisar’da hemşehrilerimiz bağışlarını Belediye Şehir Tiyatromuz salonuna teslim edebilecek.

Yardımlar 23 Şubat’a kadar toplanacak

Kampanya 23 Şubat’a kadar sürecek. Toplanan yardımlar ve tiyatro ekibimiz 27 Şubat’ta Hatay’a gidecek. Depremden etkilenen illeri belirli periyotlar halinde ziyaret edecek olan ekibimiz tüm afetzede çocuklara ulaşarak, kişisel ve psikolojik gelişimi desteleyecek aktiviteler yapacak. Ayrıca toplanan yardımlar da çocuklarımıza ve ailelerine teslim edilecek.

Yardımlar Belediye Şehir Tiyatrosu Salonuna teslim edilecek

Kampanya kapsamında KULLANILMAMIŞ temiz durumdaki oyuncaklar, boyama kalemleri, atkı bere, çorap, oyun hamuru, resim defteri, top, balon, çocuk diş macunu, diş fırçası, oyun hamuru gibi materyaller Belediye Şehir Tiyatrosu binamıza (Eski Ram Salonu) teslim edilebilecek. Konuya ilişkin vatandaşlarımız 0272 214 42 55 dâhili numara 441’den bilgi alabilecek.

Kampanya kapsamında Belediyemizin sosyal medya hesaplarından da çağrı yapıldı. Hemşehrilerimizin desteği ile çocuklarımızı yüzünü güldürecek kampanyaya ilişkin; “Haydi #Afyonkarahisar! Minik yüreklere sen de destek ver. Kullanılmamış oyuncak ve kırtasiye malzemesi yardımlarınızı 23 Şubat’a kadar Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatromuza ulaştırabilirsiniz.” denildi.

Kampanya ardından ilk durak Hatay olacak

Kent kent dolaşıp çadır/ konteyner kentlere gidecek ekibimiz çocuklarla buluşacak. Oyuncakları hediyeleri dağıtacak, resimler kuklalar yaparak oyunlar oynayacak. Mini tiyatro gösterilerinin de olacağı program dâhilinde çadırlarda ya da konteynerler de yaşayan tüm çocuklara moral olunacak.”