FETÖ’nün dershane yapılanmasındaki kadın yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ / PYD silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan bir kadın yakalandı.

TARİH: 11.04.2022 19:44
Son Güncelleme: 11.04.2022 19:44
FETÖ’nün dershane yapılanmasındaki kadın yakalandı

Edinilen bilgilere göre aranan şahıslara yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğünce yürütülen müşterek çalışmada;

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan 2016 yılında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan,  FETÖ/PDY Terör Örgütünün dershane yapılanmasında sözde Serrehber olarak görev yapan ve hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hüküm bulunan A.E (Bylock kullanıcısı) isimli şahıs İlimiz Selçuklu Mahallesi’nde yapılan araştırma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

A.E emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilecek.