İLÇELER 24.10.2021 17:14:00 0
Değirmenayvalı’da kursiyerler belgelerini aldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş A.Ş. ve Değirmenayvalı Belediyesi iş birliği ile mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan kursiyerlere belgelerini Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutçu takdim etti.

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutçu’nun destekleri ile mesleki yeterlilik eğitimine katılan belediye çalışanları ve bazı vatandaşlara belgeleri düzenlenen tören ile verildi. Düzenlenen törene Yüntaş A.Ş Sınav ve Belgelendirme Birimi Müdürü Halil İbrahim Yıldırım ve Kayıt Sorumlusu Yusuf Başaranlar’da katıldı.

“Hizmet kalitemizi arttırıyoruz”

Belge dağıtım töreninde konuşan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutçu, “Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş A.Ş. ve Değirmenayvalı Belediyemiz iş birliği ile mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerimize belgelerini takdim etmek için düzenlediğimiz törene hoşgeldiniz. Kurs programına katılan Galip Şenol, Ömer İmir, Cihan Özkaynak, Ömer Başer, İbrahim Başer, Ahmet İmir, Muammer Tuzsuz, Mustafa Koçyiğit, Nebi Keskin ve Mustafa İmir kurs belgelerini almaya hak kazanmışlardır. Yüntaş A.Ş. ile yaptığımız çalışmalar çerçevesinde belge zorunluluğu olan iş alanlarına yönelik mesleki yeterlilik eğitimine belde vatandaşlarımız ve belediye çalışanlarımız katılmıştır. Bu belgeye sahip olan kişiler hem yurt içi hem de yurt dışında geçerliliği olan diploma niteliğinde çift dille bastırılmış belge olup nitelikli iş gücü olarak istihdama katılacaklar. Bu hizmeti beldemize sunan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek Bey’e ve Yüntaş A.Ş. yetkililerine teşekkür ediyorum. Kasaba halkımıza en iyi hizmet vermek için belediye olarak bu tür organizasyonları vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“Belediye başkanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Yüntaş A.Ş Sınav ve Belgelendirme Birimi Müdürü Halil İbrahim Yıldırım, “Afyonkarahisar Belediyesi Yüntaş A.Ş Sınav ve Belgelendirme birimi olarak Değirmenayvalı Belediyesi ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde Sayın Mehmet Zeybek ve Sayın Erol Barutcu Başkanlarımızın destekleri ile nitelikli iş gücünü arttırmak ve istihdama katkı sağlamak adına mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan ustalarımıza belgelerini takdim ettik. Belde halkına böyle bir hizmeti kazandıran Değerli Başkanım Erol Barutçu’ya teşekkür eder, belge almaya hak kazanan adaylara hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.