Tarih: 29.09.2024 18:38

Dazkırı'da İlk Kez Esnaf ve Sanatkarlar Buluşması Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek Ahilik Haftası kapsamında ilçede ilk kez esnaf ve sanatkarlarla buluşma programı düzenledi. Başkan Çiçek, "Esnaflarımız ekonominin mihenk taşıdır" diyerek programa katılan esnaf ve ailelerine teşekkür etti.


 

Dazkırı'da Esnaf ve Sanatkarlar Bir Araya Geldi

Dazkırı Belediyesi, Ahilik Haftası kapsamında esnaf ve sanatkarlarla buluşma programı düzenledi. Dazkırı’da ilk kez gerçekleştirilen bu etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Fatih Çiçek, bu buluşmanın her yıl gelenekselleşeceğini ifade etti.

"Esnaflarımız Ekonominin Temel Taşıdır"

Aynı zamanda esnaf olan Başkan Fatih Çiçek, programda yaptığı konuşmada, esnafın ekonomideki önemine değindi. "Esnaflarımız ekonomimizin temel taşıdır. Ben de sizlerden biri olarak esnaf odasına kayıtlı bir kardeşinizim ve bugün belediye başkanı olarak hizmet veriyorum. Dazkırı’mızı daha güzel yarınlara kavuşturmak için esnaflarımızın her birine ayrı ayrı değer veriyorum" dedi.

Gelenekselleşen Buluşmalar

Etkinliğin, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çetiner’in katkılarıyla gerçekleştirildiğini belirten Çiçek, "Bu güzel programı her yıl gelenekselleştirmeyi planlıyoruz. Katılımlarından dolayı değerli esnafımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli işler diliyorum" dedi.

Esnafın Yanında Olacağız

Başkan Çiçek, esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Esnafın halinden ancak esnaf anlar. Bu düşünceyle iyi günde de kötü günde de yanınızda olacağım" ifadelerini kullandı.


 

#Dazkırı #EsnafBuluşması #AhilikHaftası #FatihÇiçek #EsnafVeSanatkarlar #EkonomininTemelTaşı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —