Başkan Nihat Sarı’dan Vali Yiğitbaşı’na ziyaret
Mayıs ayında yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi olarak atanan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve beraberindeki heyet hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TARİH: 21.06.2022 23:43
Son Güncelleme: 21.06.2022 23:43
Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, belde belediye başkanları ve İl genel meclis üyeleri de bulunduğu ziyarette; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar’ın simgesi Suçıkan’ın maketini Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na hediye ederek, Suçıkan hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, açıklamasında; “Valimize hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, ilçemizde gerçekleştireceğimiz ve devam eden projelerimiz ile ilgili bilgi verip, taleplerimizi ilettik. Sayın Valimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
afyon haber
dinar belediyesi
nihat sarı
afyon valiliği
kübra güran yiğitbaşı
afyonkarahisar



