İLÇELER 19.02.2023 18:54:00 0
Başkan Çöl depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları ile Hüdai Kaplıcaları’nda misafir edilen depremzedeler; Sedef Sucukları İsmail Melikoğlu tarafından Sandıklı İlçesi’nin meşhur düğün takımı yemeği ikram edildi.

Depremzedelere düğün takım yemeği ikramı

Hüdai Kaplıcaları’nda bulunan Sosyal Tesislerde yapılan yemek organizasyonu dolayısıyla bir açıklama yapan İsmail Melikoğlu; “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Babamla birlikte depremde misafir edilen kardeşlerimiz için bir yemek organizasyonu yapmak istedik. Sağ olsun Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl bizlere yer konusunda yardımcı oldu. Aynı durumda bizlerde olabilirdik. Ben bu acıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyor, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TIKLA İZLE

Miraç Kandili ziyareti

İlçede misafir edilen depremzedeleri düzenli aralıklarla ziyaret ederek kendileriyle hasbihallerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Miraç Kandillerini tebrik ederek kendilerine hediye takdim ettiler.

Bütün depremzedeleri Sandıklı olarak bağırlarına bastıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendilerinin bütün ihtiyaçlarının karşılandığının altını çizerek, bu mübarek kandil gününde Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın dileklerinde bulundu.

Depremzede vatandaşların Miraç Kandillerini tek tek kutlayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinde öperek, kandil ziyaretini sona erdirdiler.