GÜNDEM 5.01.2020 02:04:20 0
BAKAN VARANK´TAN BAŞKAN ZEYBEK´E ZİYARET

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek`i ziyaret etti.

                Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcıları; Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile Belediye Meclis Üyeleri tarafından Belediye girişinde çiçeklerle karşılanan Bakan Mustafa Varank, Başkan Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

                Ziyarette, Afyonkarahisar`ın Belediyesi`nin yatırımlarıyla ilgili Bakan Varank`a bilgi veren Başkan Zeybek, 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüştüğü yerli otomobile tüm Türkiye`de olduğu gibi Afyonkarahisar`da da büyük teveccüh olduğunu belirterek, Bakan Varank`a ve TOGG yönetimine teşekkür etti.

                Ziyarete, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu ile Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcıları; Süleyman Karakuş ve Murat Öner, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Tunçbilek ve Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Selim Arıcı katıldı.