Tarih: 29.09.2024 18:06

AK Parti Milletvekili Yurdunuseven Manisa’da Temayül Yoklaması Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Manisa’nın Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerinde AK Parti ilçe başkanlığı tespiti için temayül yoklaması ve teşkilat çalışmaları gerçekleştirdi. Yurdunuseven, AK Parti’de siyasetin milletin menfaati için yapıldığını vurguladı.


 

Yurdunuseven, Manisa’da İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Merkezi tarafından Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirildiği Manisa’nın Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerinde ilçe başkanlığı tespiti için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Yurdunuseven, teşkilat mensupları ile birebir görüşmeler yaparak çalışmaları raporladı.

Selendi’de İlk Buluşma

Milletvekili Yurdunuseven, ilk olarak Manisa’nın Selendi ilçesinde AK Parti teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Burada parti üyeleriyle birebir görüşmeler gerçekleştiren Yurdunuseven, yapılan temayül yoklamasını tamamladı ve raporladı.

Kula’da Yoğun İlgi

Selendi’nin ardından Kula ilçesine geçen Yurdunuseven, burada kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Yurdunuseven, ilçe başkanlığı tespiti için sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son Durak: Köprübaşı

Yurdunuseven, Manisa temaslarının sonuncusunu Köprübaşı ilçesinde gerçekleştirdi. Geç saatlere kadar süren görüşmelerle çalışmalarını tamamlayan Yurdunuseven, teşkilat mensupları ile birebir görüşerek süreci başarıyla yönetti.

"AK Parti’de Siyaset Milletin Menfaati İçin Yapılır"

Temayül yoklaması ve teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Yurdunuseven, AK Parti’nin siyaset anlayışını vurguladı. "Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerimizde partimizi temsil eden ilçe başkanlarımızın görev sürelerinin dolmasının ardından yeni ilçe başkanı tespiti için teşkilat mensuplarımızla hem temayül yoklaması hem de birebir görüşmeler yaptık. AK Parti’de siyaset kişisel çıkarlar için değil, milletin ve devletin menfaatleri için yapılır. Teşkilatımızın belirleyeceği yeni ilçe başkanlarımızla birlikte sahaya inip çalışmalarımıza devam edeceğiz," dedi.

 

 

#AKParti #TemayülYoklaması #Manisa #İlçeBaşkanlığı #İbrahimYurdunuseven

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —