Tarih: 29.09.2024 18:22

AK Parti Milletvekili Hasan Arslan: "Başarılarımızı Arttırmayı Hedefliyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Türkiye Buluşmaları kapsamında Aydın’ın Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde teşkilatlarla bir araya geldi. Arslan, AK Parti’nin başarılarını daha da artırmayı hedeflediklerini vurguladı.


 

Arslan: "AK Parti Türkiye’nin En Büyük Partisi"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları programları kapsamında Aydın’ın Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Arslan, parti başarısını artırmak için çalıştıklarını ifade etti.

"Başarılarımızı Arttırmayı Hedefliyoruz"

Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde düzenlenen toplantılarda konuşan Arslan, AK Parti’nin 2002 yılından bu yana Türkiye’yi yönettiğini ve her geçen gün daha büyük başarılara imza attığını belirtti. Arslan, "2002 yılından bu yana iktidarda olan ve milletimizin gönlünü fetheden AK Parti'mizin başarılarını arttırmak, güçlenmesini sağlamak ve aziz milletimize en iyi hizmeti vermek için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

"AK Parti, Türkiye'yi Çağ Atlatan Bir Parti"

Arslan, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi adeta çağ atlatan hizmetler sunduğunu söyledi. "AK Parti, 2002’de iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle aziz vatanımıza adeta çağ atlatmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha büyük hayallere ve hedeflere ulaşacağımız bir davanın adıdır" ifadelerini kullandı.

Teşkilatlara Övgü: "İlk Günkü Heyecanla Çalışıyorlar"

Teşkilat mensuplarının çalışmalarını değerlendiren Arslan, partililerin heyecanlarını övdü. "Ziyaretlerimizde her bir teşkilat mensubumuzun gayret ve heyecanlarına şahit olduğumu gururla ifade ediyorum. Teşkilatlarımız ilk günkü heyecanla çalışıyor ve bunu sonuna kadar hissettiriyor" diye konuştu.

"Her Daim Sahadayız"

Arslan, AK Parti milletvekillerinin sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli sahada olduğunu vurguladı. "Bugünkü saha çalışmamız, Türkiye genelinde farklı illerin AK Parti milletvekillerinin, kendi illeri dışındaki illere giderek sahaya inmesi ve vatandaşlarımızı dinlemesi kapsamında gerçekleşiyor. Bizler seçimden seçime değil, her daim sahadayız; bizlere oy versin vermesin, bütün vatandaşlarımızla bir aradayız" dedi.


 

#AKParti #TürkiyeBuluşmaları #HasanArslan #Aydın #TeşkilatÇalışmaları #BaşarıyıArttırıyoruz

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —