SİYASET 22.10.2021 21:56:00 0
Afyonkarahisar

Yaptığı başarılı siyasi çalışmaların yanı sıra hayata geçirdiği ve halen devam eden projeleri ile de kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Afyonkarahisar'da birçok dernek ve temsilcilikler ve internet medya dernekleri ile bazı esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkan Vekili Pınar Albayrak “Afyonkarahisar nasıl ki Ege ve Türkiye'mizin incisi ise şahsım ve partim içinde göz bebeğimizdir. Bugün öncelikle 21 Eylül Dünya Gazeteciler Günü olması sebebi ile bazı basın derneklerini ziyaret edip Güç Birliği Ailesi olarak her zaman yerel ve ulusal basınımızın her daim koşulsuz, şartsız yanlarında olduğumuzu belirtip günlerini kutladık. Afyonkarahisar için düşündüğümüz istihdama dayalı projelerimiz var ve tekrar bu ön görüşmelerimizden sonra tekraren Afyonkarahisar’ımıza gelip bu projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz. Buradan özellikle ziyaret ettiğimiz Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Lütfiye Pancar Polat hanımefendiye çalışma ve gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Afyonkarahisar önceden de söylediğimiz gibi bizim için önem arz etmektedir. İnşallah en kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğiz. Şahsıma ve partimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı tüm Afyonkarahisar halkına ve hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.