AŞAYİS 20.02.2023 17:48:00 0
Afyon’da iki masaj salonuna fuhuş operasyonu

Elde edilen bilgilere göre operasyon Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirildi.

Masaj salonlarında fuhuş şüphesi polisleri harekete geçirdi

Polis ekipleri fuhuşla mücadele kapsamında ikisi fuhuştan olmak üzere dört adet suç kaydı bulunan R.Ö isimli şahsın işlettiği ve B.D isimli şahsın çalışan olduğu Marulcu Mahallesi’nde faaliyet gösteren M… Masaj Salonu ve bir tanesi fuhuştan olmak üzere toplamda altı adet suç kaydı bulunan A.A ile üç adet suç kaydı bulunan K.Ç isimli şahısların Hattat Karahisar Mahallesi’nde faaliyet gösteren V… Masaj Salonu’nda çalışan bayanların müşterileri elle tatmin etmek suretiyle ekstra ücret aldıkları ve masaj yaptıkları müşterilerle anlaşmaları durumunda ise masaj salonu haricinde kendilerinin veya müşterileri seçtiği yerlerde para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri şeklinde kuvvetli şüpheleri oluşması üzerine harekete geçti.

Kuvvetli şüpheler üzerine harekete geçen polis ekipleri 22.12.2022 tarihi itibariyle Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı dosya kapsamında titiz bir teknik takip çalışması başlattı.

Operasyon düğmesine basıldı şüpheliler yakalandı

Polis ekipleri planlı ve projeli çalışmaları sonucunda dört şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak geçtiğimiz cumartesi günü harekete geçerek saat 19:00 sıralarında operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda ise bahse konu adresler dört şüpheli şahıs yakalandı. Operasyon sırasında masaj salonlarında çalışan 18 bayan masöz tespit edildi. 

Polis ekipleri iş yerlerinde yapılan aramalarda ise;

1 adet Lyrica isimli sentetik hap,

12.615 TL nakit para ve dijital materyallere el koydu.

22 kişi yakalandı 3 kişi gözaltına alındı

Yakalanan şüpheliler polis ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirildi. Şube müdürlüğüne intikal ettirilen 22 şahıstan 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 1 şüpheli şahıs ise ifadesi akabinde salıverildi. 

Polis ekipleri 6 bayan masözün mağdur olarak ifadelerini alırken, 16 bayan şahsın ve bahse konu masaj salonlarına müşteri olarak gittiği tespit edilen 50 şahsın bilgi sahibi olarak ifadelerine başvurdu.

Tespit edilen 3 yabancı uyruklu şahıslar (1 masöz ve 2 işçi yabancı uyruklu bayan) ifadeleri akabinde ise Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Gözaltına alınan R.Ö – A.A – K.Ç isimli üç şahıs ise bugün adli mercilere sevk edildi.